de Baddedravers

epic

RUN VAN WINSCHOTEN 2016

.. Draven heeft een positief effect op stemming, het gevoel van welbevinden en de algehele psychische en lichamelijke gezondheid..

Aan onze dravers,
Op zaterdag 10 september is de Run van Winschoten met voor ons de 10 keer 10 estafette. Met dit jaar het Nederlands kampioenschap op de 100 kilometer voor mannen en vrouwen. Dit wordt zeker weer een sfeervol evenement om mee te maken.

Twee teams

Uitgaande van een evengrote animo als vorig jaar gaan we ook dit jaar 20 lopers in twee teams de gelegenheid geven als Baddedravers mee te doen aan de run 10 x 10 van Winschoten. We gaan voor gezelligheid en mooie prestaties en formeren twee even snelle teams. Een team zal toch waarschijnlijk net weer iets sneller zijn..maar wie weet passeren de laatste twee lopers tegelijk de finish.

Sponsoring

Bouwbedrijf Geert de Jonge en Voetvak pedicure Oortwijn zijn dit jaar de bedrijven die de deelname van de twee ploegen gaan sponseren. Nieuwe subsponsor voor de hapjes en de drankjes is Jumbo Abbas uit Gieten. Dankzij deze sponsoren kunnen we de kosten voor de deelnemers laag houden en de verzorging en accommodatie ter plaatse optimaal!

Professionele ploegbegeleiding

Voor elke ploeg hebben zijn onze twee ondertussen zeer ervaren ploegleiders weer bereid de begeleiding en coaching van onze lopers te verzorgen: Geert de Jonge en Freddy de Jonge!

Verzorging

Als organisatie zorgen we voor lopersvoer, hersteldrank en versnaperingen in ons lopershonk aan het parcours.

Trainingen

Op twee avonden bereiden wij ons voor, noteer het in uw agenda! Wij werken als Baddedravers samen met de Kielrunners uit Kielwindeweer. Wij organiseren op donderdag 25 augustus samen met hen een kennismakingsloopje ‘rondje’ Annerveenschekanaal – Kielwindeweer. Voor dinsdag 30 augustus zal Angela Schuilingskamp, trainer bij Aquilo, voor ons een training verzorgen. Aanvang beide keren 19.00 uur.

Afsluitend etentje

We sluiten de rundag af met een etentje. Verdere informatie hierover volgt.

Eigen bijdrage en aanmelding

Voor deelname aan de Run 10 x 10 estafette vragen we een eigen bijdrage van 8 Euro.
Aanmelden doe je door bijgevoegd formulier in te vullen en te mailen naar een van onderstaande mailadressen en meteen 8 Euro eigen bijdrage over te maken op NL04INGB0000671576 t.n.v. B. Oortwijn–de Jong/Baddedravers te Annerveenschekanaal. Doe dit direct, want: Wie het eerst komt, die het eerst maalt. (Uiterlijk 17 juli moeten we de aanmeldingen binnen hebben)

Je kunt je eventueel ook opgeven als reserve. Ook als je nu al zeker weet niet mee te kunnen doen of als je niet meer loopt (en wel op de maillist staat) wil je dit dan ook aan ons doorgeven.

Ken je nog andere enthousiaste lopers/sters in je omgeving die ook graag met ons mee willen doen met de RUN of met de trainingavond? Laat het ons weten!

Mailadressen
Ina Oortwijn: voetvak@ziggo.nl
Waling Meijer: walingmeijer@freeler.nl


sponsoren Semslinieloop© 2017 www.baddedravers.nl likeonfacebook