de Baddedravers

epic

Loopgroep de Baddedravers

.. Draven heeft een positief effect op stemming, het gevoel van welbevinden en de algehele psychische en lichamelijke gezondheid..

Doelstelling

Met een gezellige en sportieve groep mensen lekker draven. Voor zowel beginners als gevorderden. De training wordt gegeven door Ina Oortwijn, gediplomeerd KNAU trainster. Er is aandacht voor de warming-up, loopscholingstechnieken, krachtoefeningen en in de wintermaanden wordt er op het dorp gelopen en zal de aandacht meer gevestigd zijn op de intervaltraining. In het voorjaar en de zomer is de duurtraining aan de beurt.

Waar en wanneer

Op de woensdagavond van 19.15 tot 20.30 uur vanaf MFC de Badde, Greveling 139 te Annerveenschekanaal. Douche- en kleedgelegenheid aanwezig.

Kosten en aanmelding

Voor deelname aan de training is de bijdrage 2,50 euro per keer. Hiervoor krijg je ruim een uur training en een consumptie tijdens de nazit. Aanmelden hoeft niet. Lijkt het je leuk om eens mee te doen. Kom gewoon met je hardloopschoenen aan en loop mee. Kun je dan kijken of het wat voor je is. Minimum leeftijd deelname loopgroep vanaf 18 jaar.© Ina Oortwijn 2020 www.baddedravers.nl likeonfacebook