de Baddedravers

De Baddedravers

Ina Oortwijn,Henk Folkersma, Andre Zwiers en Elly Boering uit Annerveenschekanaal e.o. vormen de kern van netwerkorganisatie de Baddedravers.

Wat doen wij:

Een van onze aktiviteiten is het organiseren van een nieuw loopevenement en wel de 4 mijl van Annerveenschekanaal. De eerste editie zal plaats vinden op 15 april a.s. Mede dankzij onze sponsoren en vele vrijwilligers kunnen we dit organiseren.

Daarnaast is Loopgroep de Baddedravers aktief op Annerveenschekanaal. Op woensdagavond van 19.15 tot ongeveer 20.30 uur kun je met een gezellig groepje sportievelingen hardlopen, voor zowel beginnners als gevorderden. Onder leiding van gediplomeerd KNAU trainster Ina Oortwijn krijg je warming-up oefeningen, loopscholingstechnieken en wordt er voor elk niveau een trainingsprogramma gemaakt. Maar het belangrijkste is wel het samen hardlopen en de gezelligheid hiervan. Kosten zijn 2,50 euro per keer en we starten bij MFC de Badde, Greveling 137 te Annerveenschekanaal. Kleed- en douche gelegenheid zijn aanwezig. Wil je een keer meedoen! Kom dan gewoon eens geheel vrijblijvend langs.Deelname Loopgroep de Baddedravers vanaf 18 jaar.

Doelstelling Baddedravers:

Stimuleren van samen hardlopen door door het organiseren van laagdrempelige activiteiten voor beginnende en gevorderde lopers waarbij gezelligheid en ontspanning door inspanning voorop staan.

Baddedravers


© Ina Oortwijn 2020 www.baddedravers.nl likeonfacebook