de Baddedravers

De Baddedravers

Ina Oortwijn, Waling Meijer, Henk Folkersma en Elly Boering uit Annerveenschekanaal e.o. vormen de kern van de netwerkorganisatie de Baddedravers

Wat doen wij:

Onze belangrijkste activiteit is het organiseren van de Semslinieloop. De eerste editie was op 14 april 2012. Dankzij onze sponsoren en vele vrijwilligers hebben we in de daaropvolgende jaren dit evenement op de 2e zaterdag in april kunnen laten plaatsvinden. De 7e editie staat alweer op de kalender: 14 april 2018.

Onze tweede activiteit is het organiseren van de deelname aan de 10 x 10 estafette van de run van Winschoten van één of twee ploegen van 10 lopers uit Annerveenschekanaal en omgeving op de 2e zaterdag in september. Als voorbereiding hierop bieden we in augustus op 2 avonden een training en een clinic met een wisselend thema en deskundige begeleiding.

Doelstelling Baddedravers:

Stimuleren van samen hardlopen door door het organiseren van laagdrempelige activiteiten voor beginnende en gevorderde lopers waarbij gezelligheid en ontspanning door inspanning voorop staan.

Baddedravers


© 2018 www.baddedravers.nl likeonfacebook